CÉGALAPÍTÁS DUBAIBAN

Használja ki a kedvező adózási környezetet

FOLYAMAT ÁTTEKINTÉS

UAE cégalapítás

Fontos tényezők

Dubaiban többféle cégtípus közül választhat a tulajdonosok száma, állampolgársága és az alapítás helye szerint. A cég formája és helyszíne meg fogja határozni a végezhető tevékenységeket, adózást, az ügyintézés hosszát és költségét stb.

Cégalapítás

A cégforma kiválasztásánál egyedi igényeihez igazodunk. Általánosságban elmondható, hogy a szabad zónákban alapított cégek előnye a viszonylag gyors ügyintézés mellett, hogy külföldi állampolgár is 100% tulajdonosa lehet.. Az ügyintézés folyamata kb. 2 hónap.

Vízumigénylés

A Dubaiban alapított cég tulajdonosa 2 éves vízumra jogosult. A letelepedési engedéllyel Dubai minden előnye kiélvezhető, mint a helyi személyi igazolvány, bankszámla vagy kedvező hitelkonstrukció ingatlan vásárláshoz. A vízum többször hosszabbítható.

Tevékenység és név választás

20%

Kereskedelmi engedély

40%

Cégbejegyzés

60%

Bankszámla nyitás

80%

Vízum igénylés

100%
ingatlan mint befektetés

DUBAI CÉGALAPÍTÁS ELŐNYEI

Dubai vállalkozás előnyei

Üzleti központ

Az UAE világszínvonalú infrastruktúrát, bankrendszert kínál és kifejezetten vállalkozóbarát politikát folytat. Dubai kiemelkedő kereskedelmi és gazdasági központ, ahol világmárkák képviseltetik magukat.

Adózási előnyök

Egyedülálló adókörnyezet: szabad zónás cég esetén 0% ÁFA, 0% személyi jövedelemadó, 0% osztalékadó fizetendő. A társasági adó mértéke 375,000 AED nyereség felett 9%.

Vízumszerzés 

A cégtulajdonosok a vízum megszerzésével teljesen kiélvezhetik a dubai életet. Nyithatnak bankszámlát, élvezhetik az egészségügyi vagy az oktatási rendszert. 

Hitelfelvétel

Dubaiban lehetséges külföldiként hitelt igényelni az ingatlanbefektetéshez, azonban ehhez 50% önerő szükséges, illetve viszonylag magas (6-7%) kamat fizetendő. Ha az ingatlanbefektetés előtt cégalapítással szerzi meg vízumát, már kevesebb önerővel igényelhet hitelt alacsonyabb kamattal.

Költségek

A dubai cég alapítás költsége 20,000 – 40,000 AED ($5,445 – $11,900) közé tehető, ahogy fent írtuk, több tényező függvényében. Ehhez társul a vízum költsége kb. 3,000 – 5,000 AED ($820 – $1400). Összefoglalva, kb. 4 millió forint költséggel alapíthat egy dubai vállalkozást, amellyel az összes fenti előnyt kihasználhatja.

ELŐNYÖK VÁLLALKOZÓI VÍZUMMAL

Ingatlanbefektetés

Kedvező hitelfeltételek

Vízummal rendelkező vállalkozóként nem csak helyi bankszámlát nyithat, de igényelhet hitelt kedvező feltételekkel. Már 20-30% önerő befizetése mellett, 3-4%-os kamattal megvásárolhatja a kinézett ingatlan(oka)t.

Kisebb befektetés

A rendelkezésére álló összegből, így akár több ingatlant is vásárolhat befektetési célból. Az ingatlanok hasznosításából származó bevétellel nem csak a hitel költségeit, de nagyobb nyereséget is termelhet.

Dubai ingatlanbefektetések

Választhat alacsonyabb árfekvésű ingatlant, a bérbeadásból származó rendszeres bevétellel, vagy off-plan ingatlant 30-40% érték növekedéssel az elkészülésekor.

KAPCSOLAT

Állunk rendelkezésére!

Compare Listings